Tiedotteet

Updated on 19.10.2022

Barracodessa on mahdollista luoda tiedotteita työntekijöille. Tiedotteet löytyvät päävalikosta kohdasta Kalenteri & tiedotteet > Tiedotteet.

Huom! Jos tiedotteita halutaan käyttää, kaikilla työntekijöillä pitää olla tiedotteet-ikkuna etusivulla. Tiedotteita ei nosteta esille muualla.

Tiedotelista

Tiedotelista näyttää oletuksena kaikki tiedotteet luontipäivän mukaan, uusin ensimmäisenä.

Tiedotteita voi myös hakea pikahakukentällä, joka hakee tiedotteita listassa näytettävistä tiedoista.

Jos tiedotteen haussa tarvitsee yksityiskohtaisempia hakukriteerejä, pikahaun sijaan tulee käyttää mukautettua hakua. Mukautetusta hausta voit lukea lisää täällä.

Tiedotteen luonti

Uuden tiedotteen luonti onnistu otsikon vieressä olevasta ”Uusi tiedote” napista.

Näkymässä annetaan tiedotteelle otsikko ja tiedotteen sisältö:

Tiedotteen tiedot

Tiedotteen tiedoista näkee tiedotteen luonnissa tai tietojen muuttamisessa annetut tiedot. Tämän lisäksi nähtävissä on milloin tiedote on luotu ja milloin tiedotten tietoja on viimeksi muutettu.

Tiedotteen tietojen muuttaminen

Tiedotteen tietojen muuttaminen onnistuu tiedotteen tietojen katselunäkymästä, otsikon vieressä olevassa napista ”Muokkaa”.

Napista avautuva näkymä on samanlainen kuin tiedotteen luonnissa.

Paluu listaukseen

Listaukseen palaaminen onnistuu otsikosta. Otsikon ”Tiedotteet” on linkki listaukseen. Jos sinulla oli listauksessa haku kun esimerkiksi avasit tiedotteen tiedot, tämä haku on edelleen tallella.

Tiedotteen kopiointi

Tiedotteen kopiointi uudeksi tiedotteeksi onnistuu tiedotteen tietojen katselunäkymästä, otsikon vieressä olevasta napista ”Kopioi uudeksi”.

Nappi avaa esitäytetyn tiedotteen luontinäkymän ja antaa myös seuraavan valinnan:

Relaatioiden kopioinnin valinta kopioi kaikki sellaiset tiedotteeseen liittyvät tiedot jotka voivat liittyä useampaan tuotteeseen. Tiedotteilla ei oletuksena ole relaatioita jotka kopioitaisiin uudelle tiedotteelle.

Tiedotteen poistaminen

Huom! Poistettua tiedotetta ei saa palautettua. Ole varovainen tiedotteita poistaessa.

Tiedotteen poisto onnistuu tiedotteen tietojen katselunäkymästä, otsikon vieressä olevasta napista ”Poista”.

Etusivun ikkuna

Etusivulle on mahdollista lisätä ikkuna, joka näyttää tiedotteet. Ikkuna löytyy Ryhmittämättömät ryhmästä, nimellä ”Tiedotteet”.

Ikkuna näyttää uusimman tiedotteen kokonaisuudessaan ja enintään 4 seuraavan tiedotteen otsikot, joissa otsikko on linkki tiedotteen tietoihin.